Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вагiтнiсть

Календар вагітності

Вагітність і пологи − два дуже важливих етапи в житті усіх батьків. Наш портал розкаже усе, що ви хотіли знати про вагітність і пологи, а також про планування та підготовку до вагітності.
Календар вагітності, стать дитини, група крові дитини, резус-конфлікт та багато іншого: відповіді на усі ваші запитання.

Гардероб майбутньої мами: відповідаємо на всі важливі питання

Як тільки ви помітите перші натяки на животик, ви, напевно, почнете замислюватися про покупку одягу для вагітності. Так, без деяких речей майбутній мамі справді не обійтися. Крім того, такий одяг допоможе вам виглядати і почуватися чудово протягом всієї вагітності.

7 цікавих способів оголосити стать майбутньої дитини

Чи хочете ви влаштувати цілу вечірку, або поділитися новинами про стать майбутньої дитини лише з найближчими родичами, є набагато більш цікаві способи зробити це, ніж просто на словах. Ми підкинемо вам кілька ідей для натхнення!

Вагітність і секс по триместрах

Коли ви думаєте про найсексуальніші періоди в житті, вагітність навряд чи приходить вам в голову. Але й відмовлятися від сексу на такий тривалий період теж не варто. Тим більше, що новий етап у вашому житті з усіма його особливостями дасть вам можливість зблизитися з партнером ще сильніше і спробувати те, чого ви не пробували раніше.

Штучне запліднення та його вартість у Києві в "Медичному центрі ІГР"

Незважаючи на масу чуток і міфів, ЕКЗ є стандартним, досить безпечним і поширеним методом лікування безпліддя. Для пар, які протягом року і після тривалого лікування не можуть зачати і народити дитину, екстракорпоральне запліднення є єдиним способом завагітніти.

Вірю - не вірю. Вагітність і забобони

Є чимало людей, які вірять у всякого роду "народні прикмети", і це не завдає їм особливої шкоди. Але під час вагітності жінці варто переглянути своє ставлення до забобонів – і заради власного спокою, і заради здоров’я майбутнього малюка.

Планування і ведення вагітності в сучасному медичному центрі «Гравімед»

Сьогодні все більше майбутніх мам віддають перевагу плануванню та веденню вагітності у приватних клініках, а не державних медустановах. Цьому є маса причин: відсутність необхідності сидіти в чергах в некомфортних коридорах, затишна довірча атмосфера та індивідуальний підхід, уважність фахівців і можливість проходити всі необхідні обстеження та аналізи в одному місці.

Як підрахувати свій термін вагітності в тижнях і місяцях?

Багато жінок, дізнаючись про те, що в недалекому майбутньому стануть матусями, починають цікавитися, коли ж саме сталося зачаття. Але з'ясувати це напевно може бути дуже непросто. Якщо і вас цікавить це питання, а також інші, пов'язані з ним, читайте далі – EVA Blog підготував для вас важливу і цікаву інформацію на цю тему.

7 способів змусити малюка рухатися в животі

Кожна майбутня мама рано чи пізно відчуває, як малюк починає рухатися всередині. Це хвилюючі і приємні моменти. А чи знали ви, що ви і самі можете провокувати дитину поворухнутися в животі? Якщо вам не терпиться відчути рухи малюка, спробуйте один з цих способів...

Чи можна робити воскову і цукрову епіляцію під час вагітності?

Вагітність – дивовижний період, який супроводжується постійними змінами: як фізичними, так і емоційними. Та через гормональні зміни небажані волоски можуть почати рости і там, де раніше їх не було. Це не найприємніші новини, тому воскова або цукрова епіляція може здатися вам найкращим рішенням на даний період. Але чи безпечно це під час вагітності?

Вагітність після викидня: відповідаємо на ваші питання

Вагітність – радісний і хвилюючий період, але разом з тим він може бути наповнений тривогою і навіть сумом, особливо якщо до цього у вас трапився викидень. Це нормально – відчувати найрізноманітніші емоції після такої втрати. Та незважаючи на те, що люди не говорять про це вголос, вам варто знати, що викидень – не таке вже рідкісне явище, і ви така не одна.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас