Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Як схуднути в стегнах: дієта плюс фізичні вправи!

Стегна - одна з найбільш проблемних зон у більшості з жінок. У принципі, природа влаштувала все так, що жіночі стегна і не повинні бути вузькими, адже основне призначення жінки - це народжувати дітей, а при вузьких стегнах у процесі пологів можуть виникнути серйозні ускладнення.

Як правильно приводити свою вагу в норму після пологів

Після народження малюка дуже багатьох мам хвилює питання зайвої ваги. За фізіологічним нормами за час вагітності жінка може набрати близько 8-10 кілограмів. А ось позбавитися від них – нелегка задача!

Дієта для красивого волосся

Перш за все, для здоров`я волосся необхідні білки (протеїни). Щоб структура волосся була міцною і сильною, потрібно обов`язково вживати в їжу рибу, птицю, молочні продукти, сою. Для здоров`я шкіри голови необхідний вітамін Е (міститься в оліях). Найбільш корисними є оливкова і льняна олії. Вживайте оливкову щодня, заправляючи нею салати, а льняну, по одній чайній ложці корисно вживати вранці натщесерце.

Народні засоби омолодження

Провести повне очищення організму і нормалізувати обмін речовин допоможе настій з квіток ромашки, бруньок берези, трави деревію і безсмертника. Зазначені трави слід змішати в рівних кількостях, заварювати по 1 десертній ложці та настоювати 15 хвилин. Приймати настій слід 3 рази на день за півгодини до прийому їжі. Для проведення курсу очищення зазначені трави рекомендується брати по 100 г.

Як схуднути після Новорічних свят

Якщо ви нарешті відчули, що свята підійшли до кінця і час повертатися не тільки до повсякденного життя, але і до робочих костюмів і брюк, час приймати екстрені заходи з приведення своєї фігури в досвяткову кондицію.

Як прискорити ріст здорового волосся

Існують спеціальні маски для волосся, які прискорюють їхній ріст. Перед застосуванням масок помийте голову і протріть рушником. Волосся повинне бути трохи вологим.

Як робити масаж льодом

Ще давні красуні знали, що після парної та гарячої баньки немає кращого омолоджуючого засобу, ніж масаж льодом або снігом. Масаж шматочками льоду можна робити два-три рази на тиждень після ванни або парової ванночки для обличчя.

Як підрахувати кількість калорій, необхідну вам на день?

1. Перш за все, визначте ваш показник обміну речовин (ПОР).
Що це таке? Це енергія, необхідна для підтримки процесів, що протікають у вашому організмі. Майже 60% споживаних калорій витрачаються для підтримання дихання, температури тіла, вироблення гормонів і биття серця.

Відпустка - біологічна потреба для жінки

Хоча літо - це час відпочинку, сонця і тепла, більшість жінок зазвичай не дозволяють собі відірватися від повсякденних справ і влаштувати перерву в щоденних турботах. Натомість направити енергію, що звільнилася від зимової рутини (школа, дитячий сад і т. д.), на свої інтереси і бажання, жінки починають депресувати.

Білкова дієта. Плюси та мінуси

Недолыки та переваги білкової дієти, приклад і особливості.
Основою вашого раціону стають тваринні білки, тому «голодною» білкову дієту не назвеш.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас