Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розвиток дитини

В цьому розділі ви зможете дізнаватися, як розвивається ваша дитина після народження - тиждень за тижнем, місяць за місяцем. А також отримаєте масу корисних порад щодо догляду, виховання та розвитку вашого малюка.

РОЗВИТОК ДИТИНИ 2-6 РОКІВ: ЛАЙФХАКИ ДЛЯ БАТЬКІВ

Перші роки життя дитини стають вирішальними у процесі формування основних засад для подальшого розвитку. Саме в цей час батьки мають підібрати необхідні методи виховання, щоб у майбутньому малюк виріс кмітливим, щасливим та зміг повною мірою розкрити свій потенціал. Давайте поговоримо про те , яким чином дорослі можуть цьому посприяти.

Чому грати – так необхідно маленьким дітям?

Для маленької дитини немає більш корисного дозвілля, ніж гра.

Є причина, чому мама завжди казала «Іди пограй!». Пам'ятаєте таке? Адже ігри – це дуже корисно для дітей, а особливо для малечі. І ось, чому...

«Тверді» VS «гнучкі» навички: що важливіше для успіху дитини у непередбачуваному майбутньому?

Коли дитина приходить у цей світ, не можна стверджувати, що вона – «білий аркуш паперу», адже в неї вже є і певні риси характеру, і потенціал, і свої задачі в цьому житті. З моменту народження вона починає невпинно розвиватися, опановувати нові навички і вміння, а згодом – знання. Розвиток відбувається на стільки швидко, що, часто, ми навіть не встигаємо помітити, як у маленької особистості з’являються нові навички, і якось проконтролювати цей процес.

Чим пазли і головоломки такі корисні для дитячого розвитку?

З самого дитинства, і навіть вже будучи дорослими, ми любимо збирати пазли і вирішувати головоломки. Проте це не просто цікаво, а й неймовірно корисно. З самого раннього віку дітлахам варто купувати всілякі пазли, сортери та інші ігри-головоломки, адже вони несуть величезну користь для фізичного і ментального розвитку малечі.

Навчальний і розвиваючий простір для малюків: поради від експертів Монтессорі

Багатьом сучасним батькам, прагнучи створити найкращі умови для своїх малюків, доводиться не тільки «скидатися» на ремонт садочків, а й самостійно облаштовувати навчальний та розвивальний простір для малечі. Або ж, можливо, ви хочете відкрити свій маленький приватний садочок на дому... Якими б не були ваші цілі, вам напевно стануть в нагоді поради від експертів методики Монтессорі в облаштуванні зони для дитячої творчості, ігор і навчання.

Приватний дитячий садок Babybest – те, про що мріють батьки і діти

Всі батьки знають, як спочатку важко знайти відповідний хороший садок, потім записати туди малюка, дочекавшись черги, а після – ще й щоранку з капризами і сльозами на очах туди відводити дитину. Чи дійсно воно того варте? Але для тих, хто живе у Вінниці, вихід є – це приватний дитячий садок Babybest!

Вчимо дитину кататися на роликах: поради для кожного віку

Катання на роликах – один з найкращих видів активного відпочинку, не тільки корисних, але і цікавих як для дітей, так і для батьків. Це прекрасний спосіб провести час з дітьми, дуже гарне тренування і просто веселе дозвілля! А враховуючи, що весна вже радує нас теплими днями, зараз – саме час подумати про те, щоб почати вчити своїх дітлахів кататися на роликах.

Про важливість швидкочитання для дітей, підлітків і дорослих

Читання є і буде невід'ємною частиною кожного нашого дня до кінця життя. Що б ви не читали (стрічку в соцмережах, книги, ділові документи або домашку своєї дитини), читання завжди залишатиметься способом отримання інформації, життєво важливим для нашого виживання і процвітання.

Ваш малюк був слухняним? Подаруйте йому рок-мрію! Обираємо гітару

От-от 19 грудня і настане свято Святого Миколая, а ви ще не знаєте, що покласти під подушку вашому юному рокерові? Чи він слухався вас весь рік і заслуговує на новеньку гітару, чи не слухався (ох, ці ж малі бунтівники) і заслужив різок (чи ремінця)?

Книжки для розвитку дитини

Десь за горами, за полями, за прадавніми лісами, мешкають чарівні створіння – розумахи. День у день, ніч у ніч, вони досліджують навколишній світ, читають купу книжок, долають складні випробування та діляться кумедними історіями. Розумахи мандрують у пошуках нових знань і сьогодні вони завітають до Вас!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас