Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Корисна їжа для вагітних, проста в приготуванні

Під час вагітності Ви можете відчувати страх перед їжею. Якщо Ви не хочете хвилюватися через це – слідуйте наступним правилам.

Готуємо смачну і корисну їжу для маленьких гурманів


Кожна мама (і, звісно, тато) намагаються зробити все для того, аби їх малеча була здоровою, розумною, веселою і… ситою! Якщо до півроку тут все більш-менш зрозуміло: груди (або суміш) і водичка, то вже після введення першого прикорму вибір поступово починає розширюватися. Що приготувати дитині, аби було і смачно, і корисно, і поживно, і красиво (цей пункт стає більш важливим вже для старших діток)?

Рецепт пепперонати з куркою

Як правило, діткам не рекомендується їсти жирне і смажене м'ясо, так як воно важке для дитячого шлунка, особливо у спеку. А в спекотну літню погоду важкі м'ясні страви навіть дорослим людям не дуже «йдуть». Так що, вирішивши урізноманітнити свій літній раціон овочами та куркою, рекомендую вам приготувати пепперонату. Це смачна і нескладна в приготуванні страва стане хорошим доповненням практично до будь-якого гарніру, але найкраще підійде до рису або макаронів.

Три рецепти легких літніх салатів з овочів

Нарешті прийшло літо - час сезонних овочів, фруктів і ягід. Вони смачні і корисні, і так добре підходять для спекотної погоди! Саме тому ми повинні намагатися включати їх в свій раціон щодня. Ми пропонуємо вам урізноманітнити свій літній раціон цими легкими, смачними і простими салатами зі свіжих овочів.

9 найкорисніших продуктів для дітей

Всі ми хочемо, щоб наші дітки росли здоровими і активними, тому особливу увагу ми приділяємо їхньому харчуванню. Ми намагаємося купувати найсвіжіші і здорові продукти, або взагалі вирощуємо їх на городі, намагаємося по максимуму захистити дитину від хімії. У цій статті ви зможете дізнатися про те, які продукти дійсно потрібні вашій дитині і є найкориснішими для зростаючого дитячого організму.

Чим втамувати спрагу: літні напої для дітей

У спекотний літній сезон особливо актуальним стає питання «чим поїти дитину». Дітки, незважаючи на спеку, активно рухаються, потіють, і тому щоб уникнути зневоднення або перегріву дитячого організму влітку, їм рекомендується пити ще більше. Так чим же можна поїти дитину окрім звичайної водички?

Смачна сирна запіканка для дітей

Нині наші магазини пропонують таку різноманітність ласощів, що ми потихеньку відвикаємо балувати діточок домашньою випічкою. Тим не менш, саме приготовлені вдома з хороших продуктів десерти набагато смачніше, корисніше і навіть економічніше покупних солодощів. Приготування цієї смачної запіканки не займе у вас багато часу, зате всі ваші домочадці і гості будуть уплітати її за обидві щоки.

Як споживати менше калорій щодня

Дієта для схуднення – це не означає, що вам потрібно перестати їсти. Достатньо лише контролювати кількість споживаної їжі і уважніше поставитися до вибору продуктів. Таким обзом, ви зможете харчуватися раціонально, отримувати всі необхідні поживні речовини та вітаміни і втрачати зайві кілограми. Наші поради допоможуть вам вибрати правильні продукти, щоб знизити кількість споживаних калорій щодня.

Як зварити смачну каву

У наш час практично кожен п'є каву - вранці, щоб збадьоритися, цілий день через пристрасть до її аромату або тільки час від часу з друзями. У будь-якому випадку, наскільки б сильно ми не захоплювалися цим напоєм, нам завжди хочеться пити хорошу каву. Та й навчитися готувати таку каву, щоб всі гості нею захоплювалися, теж зайвим не буде - це ж, як справжнє мистецтво! Так що, давайте вчитися варити смачну ароматну каву, яка не залишить нікого байдужим.

Смачні десерти з сухофруктів

Про користь сухофруктів як для дорослих, так і для дітей написано чимало. А враховуючи те, що зараз можна без проблем купити сушарку для овочів і фруктів, приготування смачних сухофруктів не складе ніяких труднощів. Отже, залишається лише одна проблема - що приготувати із сухофруктів? Я пропоную вам три смачних ідеї десертів з засущеннимі фруктами, які неодмінно сподобаються вашим гостям і домочадцям.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас